2021.nieuwsbrief.juni

galerie en atelier

Trude Bergsma

Ja, ik doe mee!

 

 

Ien Dalessingel 233, Zutphen, 0646105756

 

Te bezichtigen zijn diverse series in coloristisch schilderen, symbolisch en expressionistisch van aard. o.a. Buitelend landschap, Egyptische goden, kosmische vrijheid en allerlei.  Daarnaast mijn abstract vnl. zwart-wit tekenwerk. Zowel in mijn huis- als studiekamer, als ook het Lantaarnatelier zijn de werken te  bezichtigen en TE KOOP.

Bij belangstelling vertel ik graag over mijn schilderprocessen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

En……vergeet de Tiny-art en boekskes niet!

Weet je welkom! Een tijdslot plannen is eveneens welkom, zend een pb of mail..
Trudebergsma@upcmail.nl
kijk ook op : www.Trude-Art.nl

06 46105756

2024 nieuwsbrief juli

Reacties zijn gesloten.