twin project

Zutphen jan.2021

Twin-project.

Suzette Timmers Verhoeven en ik zijn beiden in de ban van het colorisme. Daarin vinden onze ontmoetingen in de vibraties plaats en is er ook ons idee ontstaan om een samenwerkingstraject aan te gaan. We laten ons  eveneens leiden door  intuïtie en zielenkrachten.

Onze inspiratie vinden we daarnaast bij  kunstenaars, die eveneens het onderzoek naar werelden achter het direct waarneembare deden en doen. Het is een zoektocht naar grotere ruimten, naar verbindingen tussen deel en geheel, naar de werking van licht door de lagen heen, achter de lagen. Daarnaast ook naar het ervaren van de stilte achter en tussen de direct waarneembare lagen, kleuren, vormen.

 De beeldtaal wordt veelal abstract en soms figuratief. Wij werken vanuit bewustzijnsontwikkeling en vinden uiteindelijk hierin het doel van onze scheppende activiteiten.

Om de beurt werken we op elkaar doek, laag over laag. Op het moment dat een van ons zich sterk verbonden voelt met het groeiende beeld maakt zij het af. Op deze manier hebben we vier werken weten te voltooien.

Eerste tweespan voltooid.

Beeld 1 laatste laag Suzette, beeld 2 laatste laag Trude

 

half maart: tweede tweespan.

Beeld 1 : laatste laag Suzette, beeld 2: Trude

           

                                                                                                             

Reacties zijn gesloten.