twin project

Zutphen jan.2021

Twin-project.

Suzette Timmers Verhoeven en ik zijn beiden in de ban van het colorisme. Daarin vinden onze ontmoetingen in de vibraties plaats en is er ook ons idee ontstaan om een samenwerkingstraject aan te gaan. We laten ons  eveneens leiden door  intuïtie en zielenkrachten.

Onze inspiratie vinden we daarnaast bij  kunstenaars, die eveneens het onderzoek naar werelden achter het direct waarneembare deden en doen. Het is een zoektocht naar grotere ruimten, naar verbindingen tussen deel en geheel, naar de werking van licht door de lagen heen, achter de lagen. Daarnaast ook naar het ervaren van de stilte achter en tussen de direct waarneembare lagen, kleuren, vormen.

In onze samenwerking breiden we die rustmomenten uit. De beeldtaal wordt veelal abstract en soms figuratief. Wij werken vanuit bewustzijnsontwikkeling en vinden uiteindelijk hierin het doel van onze scheppende activiteiten.

Trude 

 

 

De eerste twee voltooid. Beurtelings lagen toegevoegd op elk paneel.

Beeld 1 laatste laag Suzette, beeld 2 laatste laag Trude

Het volgende tweetal is weer in de maak.!

Eind februari :

beeld 1 : laatste laag Trude, beeld 2: “Suzette is in verbinding, het komt eraan, ik kan niet wachten! Het is elke keer enorm spannend wat het eindresultaat zal zijn na zo’n diepgaande samenwerking.”

Reacties zijn gesloten.