5. een met de wind…..

Wind en water…

Tegelijkertijd met het element ‘aarde’ werk ik aan de dynamieken die ons wind en water laten zien, beleven. In weer en wind loop ik langs de waterkant, door de bossen en de vlakke weilanden en akkers in mijn nieuwe woongebied. Dat gebied, de Achterhoek blijft nieuw, keer op keer. Vol verwondering laat ik de indrukken me beroeren, laat ik me verwonderen.

Flow

Het thema van ‘gedragen worden en van vleugels weten’, krijgt zo zijn input. In hun dynamiek en verstilling verschijnen de beelden in schilder- en tekenwerk. Boten, zeilen, vleugels versterken de energetische bewegingen. Een serie van zo’n twintigtal werken staat inmiddels gereed om in de buitenwereld zichtbaar te worden. Op de ezel vraagt het volgende doek m’n aandacht. Hoe kan het ook anders dan dat deze fascinatie in beweging blijft……….

Een inkijk in deze expressie bieden de volgende werken op doek, foto en papier.

                                                                               

 

            

 

Reacties zijn gesloten.